Esküvői fotó – Esküvői videó

Az esküvő napja rendszerint annyira mozgalmas, annyi minden történik, hogy szinte átélni is alig van idő. A fényképek nyomán, amik megörökítik a nap minden pillanatát, később szerencsére minden újra felidézhető. Az esküvői fotózással kapcsolatban kétféleképpen járhattok el. Rábízzátok magatokat fotósunk szemére, rutinjára és szaktudására, vagy már előre végig gondoljátok, mit is szeretnétek és kész tervekkel álltok elő. Természetesen ilyenkor is elmondjuk javaslatainkat, hiszen számos esküvő és fotó van már a hátunk mögött. Ne az legyen a mérvadó, hogy másokról milyen fotók készülnek, hanem az, hogy Ti mit szeretnétek.


Esküvői fotó – esküvői fotózás

Egyedi igény alapján készítünk műtermi és szabadtéri “kreatív” illetve “beállított” felvételeket, valamint riportfotókat. A képeket 10×15, illetve 13×18 cm-es formátumban, nagyalakú (30×30 cm), esküvői albumba rendezve adjuk át. A gyakorlat azt mutatja, hogy általában 85-88 felvétel elegendő az esküvő fő mozzanatainak fényképes megörökítéséhez. Az album ezeket a felvételeket tartalmazza. A fotók mennyiségének elosztása változó lehet. 50-55 “kreatív-beállított” fotó. 15-20 kép a szertartások közben. 8-10 családi fotó a közvetlen hozzátartozókkal, és 8-10 kép az esküvő utáni mulatság legfontosabb pillanatairól. Ugyanakkor egyre népszerűbb az amerikai stílusú kb. 500-700 képből álló, az esküvő, és az utána lévő mulatság minden részletét is tartalmazó riportsorozat. Ezt a fotósorozatot slide show jelleggel (zenei aláfestés, kb. 50-60 perces film) dvd-re készítjük el. A fényképek kérhetőek papírképen is, egyedi megbeszélés, utánrendelés alapján, illetve külön opcióként a teljes nagyfelbontású digitális fotó anyag is megvásárolható.
A fotó alapcsomag az esküvői albumot és a slide show dvd-t is tartalmazza.

Az esküvői fotózás időtartama a délelőtti fotózástól a megörökítésre érdemleges eseményekig (max. hajnali 2 óráig) tart.
Egyre “divatosabbak” az esküvőt megelőző napokon megtartott kreatív fotózások, természetesen ebben is partnerek vagyunk.

Esküvői fotó alapcsomag (2019-ben): 99.000 Ft.

Ajánljuk figyelmetekbe az esküvői fotó és esküvői videó együttes igénybevételét.
Így sokkal kedvezőbb az ár, viszont a kedvezőbb ár ellenére sokkal több szolgáltatást tudunk nyújtani számotokra.

Esküvői fotó és esküvői FullHd videó alapcsomag (2019-ben): 189.000 Ft.


Esküvői videó – esküvői videózás

Az elkészült esküvői videó anyagot minden esetben fotóminőségű borítóval ellátott díszdobozos, menü rendszerrel ellátott DVD-n (2 példányban) kapjátok meg. A festett DVD lemezeken is a Ti fényképetek szerepel az esküvő legfontosabb adataival kiegészítve. Az első vágott film hosszát tetszés szerint meghatározhatjátok. A film FullHd változatát minőségi, 32 Gb-os pendrive-ra készítjük el. Külön kérésre további – különböző hosszúságú – vágott filmkópiák rendelhetőek (opciós lehetőség, díjszabás szerint).

Az esküvői videófilm a következőket tartalmazhatja:

–  egy kezdő klipet,  amely készülhet akár a gyermekkori és a közös fotókból, de természetesen a meghívó sem hiányozhat róla. Ennek elkészítéséhez a Ti kedvenc zenéteket használjuk fel, amely még egyedibbé teszi a Nagy Napról készített filmet. (kb. 3-4 perc) (videó alap csomag esetén is)

– a teljes esküvőt (vendégvárás kezdetétől max. hajnali 2 óráig) digitálisan vágott, szerkesztett formában. (előre megbeszélt, illetve tetszés szerinti játékidő, kb. 1 – 3 órás film ).

– egy összefoglaló klipet, amely a Nagy Nap legszebb, legfontosabb pillanatait foglalja össze rövidített formában. (kb. 3-4 perc) (videó alapcsomag esetén is).

– a fotózáson rögzített boldog villanásokat, hogy mindenki újra átélje veletek azon vidám pillanatokat, amit csak mi láttunk, éltünk át. (film + fotó esetén az alap csomag tartalmazza)

– riport készítése a vendégekkel, melyből egy vidám, mókás, zenés klip születik (opciós lehetőség, díjszabás szerint).

Természetesen bármilyen elképzelést megvalósítunk, a készülő film akár összes zenéjét kiválaszthatjátok, így még inkább saját ízlésetekre alakíthatjátok a kész mozit.

A rögzített esküvői film nyersanyag (kb. 5-6 óra film) külön kérésre teljes terjedelmében megvásárolható, DVD-re írva (opciós lehetőség, díjszabás szerint).
Az esküvői film szerkesztése, vágása az általános szakmai irányelveknek megfelelően, az előre megbeszélt forgatókönyvben szereplő elvek alapján készül el.

Az esküvői videó forgatását képzett operatőr végzi, korszerű, FullHd rendszerben rögzítő kameratechnikával.

Az esküvői film forgatás időtartama a délelőtti fotózástól a megörökítésre érdemleges eseményekig (max. hajnali 2 óráig) tart.

Esküvői FullHd videó alapcsomag (2019-ben): 99.000 Ft.

Ajánljuk figyelmetekbe az esküvői fotó és esküvői videó együttes igénybevételét.
Így sokkal kedvezőbb az ár, viszont a kedvezőbb ár ellenére sokkal több szolgáltatást tudunk nyújtani számotokra.

Esküvői fotó és esküvői FullHd videó alapcsomag (2019-ben): 189.000 Ft.

Referenciamunkáinkkal szívesen állunk rendelkezésetekre!

A kiszállási díj Miskolc és 20 km-es körzetében ingyenes.

A fotó és FullHd videó alapcsomag tartalma nagyon röviden összefoglalva:
– Nagyalakú exkluzív esküvői album 85-88 retusált képpel (valódi Photoshop retusálás!)
– A teljes leválogatott fotósorozatból zenés slide show készítése
– Bevezető klip, és
– Fotózás klip, és
– Összefoglaló klipek a filmben az alapcsomag részeként!
– Vágott szerkesztett film festett lemezeken, díszdobozban DVD formátumban (2 példány)
+ FullHD változat 1 db 32 Gb-os USB 3.0 pendrive-on
– A fotózás kezdetétől hajnal 2 óráig 2 fő (1 fő fotó, 1 fő film) rendelkezésre állása
– Utómunka díjjak
– Díjmentes, a Ti időbeosztásotokhoz igazított találkozók, megbeszélések