Iskolai, óvodai fotó és film

kindergarten

A felvételek akár több kameraállásból is, igény esetén több fotós segítségével is készülhetnek,
Digitális utómunka és vágás után egy nyomtatott felületű DVD lemezen, egyedi színes borítóval ellátott tokban, örök emléket adunk át a megrendelő családoknak.
Lehetőség van továbbá bármilyen egyéb iskolai esemény: osztálytalálkozó, érettségi találkozó, bankett, iskolai-óvodai bál rögzítésére.

Az iskola-óvoda létszámnak megfelelően szórólapokat adunk át az intézménynek, osztályfőnököknek, óvónőknek, melyekkel az intézmény tájékoztatja a szülőket a fényképezési lehetőségekről. A szórólap, mely egyben megrendelőlapként is funkcionál, információkat tartalmaz a különböző típusú képek méreteiről, árairól, illetve az egyéb, fényképpel összekapcsolható ajándéktárgyakról. A szülők a szórólapon bejelölik rendelésüket és eljuttatják az osztályfőnöknek, illetve óvónőknek, akik azt fényképezéskor átadják nekünk.

A képek elkészítése kb. két hetet vesz igénybe, az elkészült papírképeket név szerint borítékoljuk.
Utánrendelésre később is van mód.
Az intézményektől azt kérjük, hogy szervezze meg a fotózás menetét, az osztályok sorrendjét, gyűjtse össze a képek árát, valamint biztosítson számunkra helyiséget, ahol felszerelésünket összeállítjuk.
A pedagógusokról és gyermekeikről ingyen készítünk képeket. A csoportképekből az osztályfőnökök számára ajándék példány készül.