Kismama fotózás

img_1260 A terhességre életed egyik legszebb időszakaként emlékszel majd. Bármennyire hosszú időnek tűnik, a kilenc hónap nagyon hamar elszáll.

Egy kisgyermek érkezése minden család életében rendkívül csodálatos és fontos esemény. Miért ne örökítenénk meg ezt a folyamatot már a kezdetektől.A várandós nők gyönyörűek, sugárzik róluk az élet, a vidámság. Vétek lenne nem megörökíteni e gyönyörű állapotot, a kismamát, pocakja gömbölyödését!A legideálisabb időpont a fotózásra a 7.- 8. hónap, de természetesen bármikor lehetséges a terhesség alatt.Az állapotos fényképek készülhetnek műteremben, otthoni környezetben és szabadtéren is, a lényeg, hogy a kismama ne érezze feszélyezve magát, ne szorongjon a fotózás miatt. Sokan attól tartanak, hogy Ők nem modellek és emiatt kényelmetlenül fogják érezni magukat a fotózás alatt. Ha esetleg attól tartasz, hogy az esetleges terhességi csíkok, látványa nem lesz szép, biztosíthatlak, hogy a retusálás után ez eltűnik.

Többféle ruhakollekcióban, illetve akár fehérneműben készülhetnek az állapotos fényképek.Hidd el, egy otthoni felvétel és egy gyönyörűen megvilágított, szépen berendezett vagy akár műtermi környezetben készített állapotos fotó között hatalmas különbség van.

Néhány év elteltével, amikor majd előveszed ezeket a képeket és megnézed pároddal, gyermekeddel, hálás leszel magadnak, hogy megörökítetted a pillanatot!