Rendezvény film és fotó készítés

rendezvenyEgy cég életében számtalan fontos esemény történik, amelyeket általában különböző rendezvények keretén belül szoktak megünnepelni a vállalatok, vállalkozások. Érdemes ezeken az eseményeken történt dolgokat megörökíteni az utókornak, vagy csak saját magunknak, az emlékek életben tartására. Az így elkészült film(ek) – vetítéssel egybekötve – akár a következő rendezvények szórakoztató részévé is válhatnak. A megrendelő igényeihez igazodva a nyersanyagból szerkesztett filmet készítünk, igény szerint: feliratozás, narrátor, zenei aláfestés alkalmazásával. A szerkesztett anyagot menüvel ellátott DVD lemezen adjuk át. Céges összejövetelek, esküvők, fényképezését illetve filmezését, összehangoltan és rugalmasan végezzük, az erre szakosodott rendezvény fotós és operatőr kollégáinkkal.

Céges ügyfelek részére:

  • sajtótájékoztató előadás, konferencia, kiállítás, vásár
  • fogadás
  • csapatépítő tréning
  • divatbemutató
  • bálok, sportnapok
  • oktató film, oktatási segédanyag
  • egyéb vállalati rendezvények bármilyen referenciaanyag létrehozása

A montírozásért felelős munkatársunk, a felvett nyersanyagból klip szerűen vágott, élvezetes, zenei aláfestéssel ellátott rövidfilmet készít. Így az ünnepi alkalom, vagy rendezvény bármikor, könnyen, akár néhány perces formában is visszaidézhető marad.
Legyen szó bármilyen rendezvény fotózásáról, filmezéséről, lehetőség van több kamerás beállásra is. Amennyiben azt a Megrendelő igényli, megszervezett eseményén akár több fényképész vagy operatőr is rendelkezésre áll.
Számunkra fontosak azok a pillanatok, amelyek a Megrendelő számára örömöt jelentenek. Munkánk során arra törekszünk, hogy az elkészült videó felvételek és képek maradéktalan élményt nyújtsanak, ehhez elengedhetetlen a precízség, a megbízhatóság és az ügyfelek maximális kiszolgálása és korrekt partnerkapcsolat kialakítása